Nauwe samenwerking met partners is vitaal voor ons zakelijke ecosysteem. Om de toepassing van bedrukte groeipapierproducten te stimuleren, hebben we speciale programma's ontwikkeld voor detailhandelaren, grafisch ontwerpers, drukkerijen en marketingbureaus.

Kiemprogramma voor Grafici

Ben je zelf grafisch vormgever (met een BTW nummer) en wil je je verder verdiepen in ontwerpen op groeipapier, laat het ons zeker weten. We helpen je graag op pad met ons Kiemprogramma.
Co-creatie als sleutel tot succes
Schoenmaker blijf bij je leest. Dat is wat wij doen: wij focussen ons op het drukwerk op groeipapier en de ontwikkeling van nieuwe groeiprodukten. En wij werken samen met grafici die hun unieke ontwerp willen aanbieden op groeipapier. En voor ieder verkocht product krijg je dan een deel van de opbrengst. Zo wint iedereen en krijg je loon naar werken.
Behou je identiteit en je stijl
Je ontwerpstijl maakt je authentiek en uniek. Wij zetten deze in he picture zodat je je merk verder kan laten groeien.
We belichten je werk op verschillende markten en platformen
Telkens wanneer een product met jouw ontwerp wordt verkocht, krijg je een deel van de opbrengst. Daarnaast brengen we je in contact met klanten die op zoek zijn naar een ontwerper. Dat doen we gratis, als service voor onze klanten. En als teken van vertrouwen naar jou toe. Als jij groeit, groeien wij.
We belichten je werk op verschillende markten en platformen
Naast Growingcards.be hebben we nog verschillende andere platformen waarop we onze groeiproducten met jouw design aanbieden.

Special programma voor Retailers

Ben je detailhandelaar en ben je op zoek naar unieke producten met groeipotentieel? Contacteer ons zodat we de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken.
Duurzame producten zijn hot
Klanten zijn naarstig op zoek naar producten met een lage voetafdruk en die de biodiversiteit verbeteren. Als je wilt investeren in een segment met langetermijnpotentieel, dan zijn het zeker deze groeiproducten!
Locaal producten gemaakt in België
Lokale producten, snel geleverd, korte levertermijnen.
Locaal producten gemaakt in België
Lokale producten, snel geleverd, korte levertermijnen. Direct contact.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in