+32(0)489697923 info@growingcards.be

Speciale programma's

Sommige situaties vergen speciale diensten.

Daarom werkten we hier enkele programma’s en producten uit om hieraan te voldoen.

Particulieren marktZakelijke markt

Particuliere markt

Gaat het nu om een unieke gebeurtenis in je leven – zoals een geboorte of huwelijk – of wens je iemand een kleine attentie of uitnodiging toe te sturen, met een originele groeikaart maak je zeker indruk. Op onze site Groeikaart.be kan je direct je ontwerp fo voorgedrukte kaartjes bestellen.

Moeder en baby

Geboorte

Geboortekaartjes zijn één van de meest populaire toepassingen van groeikaarten. Ben je dus op zoek naar kaartjes die niet zomaar in een lade belanden, maar die blijven herinneren aan een unieke gebeurtenis. Overweeg dan zeker deze oplossingen – wij hebben een speciale werkwijze die er voor zorgt dat je heel snel na de geboorte de kaartjes bij jou mag verwachten.

Naar onze producten en diensten voor geboortes op Groeikaart.be

Moeder en baby

Rouw

Het plotse verlies van een dierbare brengt je vaak in een hectische periode. Wij ont-zorgen je door rouwkaarten snel en kwalitatief te drukken en te leveren.

Neem telefonisch of via mail contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zakelijke markt

In tijden van vluchtige communicatie zijn deze originele, plantbare kaarten een tastbare manier om je boodschap over te brengen. Je woorden blijven hangen en krijgen de tijd om te groeien. Letterlijk en figuurlijk. Met andere woorden: je creërt IMPACT ! Van flyers tot mailings, of drukwerk specifiek voor jouw sector: we helpen je graag verder met het realiseren van je project.

Moeder en baby

Grafische vormgevers

Wij geloven sterk in co-creatie, het bundelen van vaardigheden om zo tot authentieke producten en diensten te komen. Onze sterkte zit in de productie, de ontwikkeling en het drukken van groeipapieren oplossingen. Grafische vormgevers zijn sterk in het creëren van unieke ontwerpen, elk in hun eigen stijl.
Om deze win-win relatie alle kansen te geven om zich te ontwikkelen, creërden we een Kiemprogramma gericht naar grafici uit België en Nederland

Ben je grafisch vormgever en wil je weten groeikaarten meerwaarde kunnen bieden voor je portfolio, vraag dan info aan over het Kiemprogramma voor Grafici?

Drukkerijen en agentschappen

Agencies en drukkerijen

Drukken en producten ontwikkelen op basis van groeikaarten is een specialiteit waar wij ons al +5 jaar op richten.  Daarom vertrouwen  drukkerijen en agentschappen op onze expertise om bedrukte groeiproducten kwalitatief en op tijd af te leveren.

Deze niche producten toevoegen aan je aanbod kan deuren openen naar een groeiend segment van duurzame consumenten en organisaties op zoek naar een originele, ecologische meerwaarde.

Laten we samenwerken om voor deze consumenten een unieke meerwaarde te creëren. 

Retailer kaartverkoop

Retailers

Op zoek naar originele kaarten om je assortiment wenskaarten aan te vullen en de duurzame consument aan te spreken?

Onze groeikaarten staan garant voor authentieke ontwerpen van lokale grafici rond populaire thema’s of voor iedere gelegenheid.

Meer weten over ons Programma voor Retailers?

 

Events

Events

Geef je event, festival, seminarie, personeelsfeest een extra duurzaam karakter en maak er een bloeiende herinnering van. Kies uit ons uniek gamma van groeipapieren producten: polsbandjes, flyers, bedankingen, uitnodigingen, …

Bij het zien groeien en bloeien van je kaarten zullen de deelnemers zeker terugdenken aan je fijne event.

Wil je weten welke originele concepten je hierbij kunnen helpen?

Organisaties<br />

Overheden en onderwijs

Voor overheden en onderwijsinstellingen bieden wij een unieke kans om duurzaamheid en milieubewustzijn te integreren in communicatie en activiteiten. Gebruik groeikaarten om speciale gebeurtenissen te markeren, zoals diploma-uitreikingen, campagnes of gemeentelijke festiviteiten. Elke kaart die geplant wordt, verandert in bloemen die bijen en vlinders aantrekken, wat een blijvende herinnering vormt aan uw boodschap.

Contacteer ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Recrutering

Recruitment

The war for talent woedt in alle hevigheid. De juiste werkkrachten aantrekken en behouden doe je door de waarden van je organisatie duidelijk te reflecteren.

Draag je duurzaamheid, persoonlijke ontwikkeling, samen-werken, interactie,  … hoog in het vaandel? Dan zijn groeikaarten een ideaal medium om deze boodschap op een opvallende manier over te brengen.

Hoe het geloof in groeipotentieel te visualiseren?

Teammeeting

Bedrijven en organisaties

Val op met communicatie die blijft hangen. Onze groeikaarten transformeren speciale gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, productlanceringen, en bedankingen in blijvende herinneringen die letterlijk kunnen groeien. Maar ook voor fondsenwerving vormen ze een overtuigende communicatie met een bijzondere meerwaarde.

Vertel ons over je project, en we delen graag onze expertise met jou.

Horeca

Horeca

Voor restaurants, cafés en hotels vormen onze groeikaarten een prachtige manier om uw duurzame inzet zichtbaar te maken en uw gasten een bijzonder aandenken te geven. Personaliseer uw groeikaarten met uw eigen ontwerp, logo en boodschap. Creëer unieke kaarten die naadloos aansluiten bij de sfeer en uitstraling van uw horecazaak.

We helpen je graag verder met enkele praktijkvoorbeelden.

Contacteer ons

Ma-do: 9u00-17u30
Vrij: 9u00-12u30

Tel: +32(0)489697923
Mail: info@growingcards.be

Adres: Hooistraat 39, 9070 Heusden (B)

Growingcards® is een geregistreerd merk van CrissCrossing BV (BE0476.740.152)